Blogg

Träning o höst

2013-10-10 21:47

Dagarna bara springer iväg och hösten har intagit vårt land... snart vinter och Jul... näää vänta nu,,, Vill ju inte ha snö till skillnad från vänner och barn... Dom pratar skoterspråket.... Har plockat bort ute  och  hängt upp belysning..   NEJ!! jag har inte tänt den ännu,,,  städat och målat gjort om i " hundrummet."

hösten 2013 023   hösten 2013 069 

Har varit  uppe på klubben idag och tränat... Försöker få Meija ett halvsteg bakåt... för hon går lite lite för långt fram ... håller på bli lite bättre... Går lite snett trots belöning från vänster o bakåt.... jobbar på det med... Framförgåendet . jajaja vi jobbar på det med... haha. kanske så småningom, hon fattar att gå framåt men inte att det är rakt framför mig... hon drar åt vänster.. o det gillar inte matte...

I helgen jobbarhelg så det blir inte  så kul för dom... vi får träna småpill hemmavid, för jag brukar inte ha så mycket energi över.

Planerar för övrigt  lite förbättring i badrummet efter nyår... och det är lite pill med det. Fick jättefina foton tagna av Johanna skog i present...=)) Dom åker upp på väggen såklart - over and out!!=))

hösten 2013 085

 


 
 
 
 

 

Webbfråga

Vad tycker du om min nya hemsida?