Blogg

äntligen semester

2014-06-24 23:20

Såå då var det äntligen semester 2014.. tre veckor nu från midsommar blir det. Inga måsten ingenting - vara vara, vara med hundarna och pyssla i trädgården och äta gott...

Trädgården har fått sig ett lyft. Vintern som var har inte varit snäll med växterna och lite nytt behövdes fyllas på. Det har blivit en fontän, gjutna fat i form av rabarberblad, en till odlingslåda och lite sånt...Är liksom avkopplande att påta i trädgården och se saker växa och bli vackra..

sommaren2014 072  sommaren2014 162

Har varit sparsamt med hundträning, såklart lite lydnad uppe på klubben. Men nu när semestern  startat har jag ju många dagar att tjollra med sånt. hade tänkt att ha en dag för mej och en dag för hundarna - liksom ett varannandagstänk, då hinner jag med lite av det jag också vill göra både inne och ute.

Sen sist har jag gått en kurs för en Shadow instruktör  Åsa Wallström som i sin tur gått för Bengt Rödseth. En riktigt härlig kurs. som när man fått igenom alla momenten och sätten  ( som inte är en träningsform utan mera ett förhållningssätt i ledarskap och grundfostran..

Får hunden som en "följare" och inte som en  som går först. Varma intensiva och blåsiga dagar men riktigt riktigt härliga dagar och trevliga deltagare och hundar.

sommaren2014 055

 


 
 
 
 

 

Webbfråga

Vad tycker du om min nya hemsida?