Blogg

Nu var det längesen... verkligen

2015-05-05 13:43

Hösten 2014 var ett tag sen - då både jag och Meija tog oss i kragen och anmälde på ludnadstävling klass 1 ena gick bra och andra mindre bra - missade ett moment.. Veckta hon bara är och följer med på allt vi gör-

101 

Meija och jag tränade mycket hela hösten och sen gick luften ur. - Fram tills nu har vi egentligen inte gjort något hundmässigt vilket både varit välbehövligt och tråkigt.. Livet kom emellan och det har hänt mycket som tagit min tid. Jobbet har varit tungt (men det är det väl för alla) och jul å helger känna sådär, Men jag och Kent har funnit tillbaka till det vi hade tidigare och det känns mycket bra. vi bor på skida håll  i nuläget och så är det med det.

Pluggar vidare  på min beteendecoachutbldning  som också fått stå tillbaka lite... Men idag så skickade jag in ett arbete på 20 sidor iallafall och det känns ju bra.

Jag och Kent har försökt ordna upp våra boenden och målat och tapetserat en hel del nu under våren, nu när snön också har farit så börjar det pirra i trädgårdsfingrarna, men det är fortfarande ganska kallt att vara ute och gräva.

Vi hoppas på en varm och skön vår så vi får tid för rolig träning med våra pälsklingar.

Ha en fortsatt bra vår på er alla vänner. både två och fyrbenta


 
 
 
 

 

Webbfråga

Vad tycker du om min nya hemsida?