Blogg

ett år har gått...

2017-02-22 16:26

Nu känns det som om det räcker....

efter min åderbrocksoperation för två år sedan så tänkte jag att nu kommer jag på fötter,  två månader efter detta så klöser jag på tapeten och blir sjukskriven i tre månader, efter att ha hämtat mej hjälpligt har jag tyvärr inte fått igen all ork och inspiration till att föra allt det jag gjort och velat göra... det känns surt på många sätt.

Planerna med att tävla mera med Meija och komma igång med preparatsöket avstannade,  Beteendecoachen-utbildningen har stått stilla en tid, borde ha varit klart för länge sedan ... tar det när orken kommer. Planerna med att fixa och dona i hemmet avstannade tills i sommar då jag renoverade köket ... Tog hjälp förståss.

har nu jobbat på Beroende i 12 år och tankar och känslor sa att det var dags att prova något annat... Så sagt och gjort. Är numera anställd på Hälsocentral i skellefteå vilket känns jättespännande.

Jag har nu uppdaterat hemsidan med två till fotogallerier , ett i galleriet där jag visar upp mina tavlor som jag ibland får upp ett il och målar...och ett annat för jag kommer att lägga ut bilder som jag tar med min Canon. Har förhoppningar att lära mej att fota mera med manuella inställningar och hitta min stil.

Nu sista veckorna har jag slagits med en irriterande jävlig lunginflammation som inte vill släppa taget. VI får se hur långe jag måste vila hemma. oklart i dagsläget Men en tredje antibiotikakur borde ju tillslut ta knäcken på eländet.

Nu har jag förhoppningar om att få komma igång med mitt nya jobb, få ha en bra sommar med husvagnscamping, fiske och fotografering. Hoppas ha lite ork till att pyssla lite hemma på gården också. Nu hoppas jag att det inte tar lika länge tills jag uppdaterar sidan nu när jag gjort lite nytt... KRAM TILL ER ALLA.

068


 
 
 
 

 

Webbfråga

Vad tycker du om min nya hemsida?